Viza pentru Uruguay

Viza Uruguay - informatii obtinere viza Uruguay

Nu este necesară viza pentru o perioada de 90 zile

Cetăţenii români posesori de paşapoarte simple valabile pot călători fără viză, pentru perioade de scurt sejur (maxim 90 de zile).
Intrarea în Uruguay este permisă cu paşaportul valabil cel puţin 6 luni de la data intrării pe teritoriul acestei tari.

Ambasada Romaniei in Uruguay . Misiuni diplomatice in Uruguay

Ambasada României – Republica Orientală a Uruguayului

Adresa: Echevarriarza 3452, Montevideo

Nr. Tel.: +598 2 6220135;

E-mail: montevideo@mae.ro

E-mail Relatii Clienti: contact@informatiiconsulare.ro