Viza pentru Republica Dominicana

Viza Republica Dominicana - informatii obtinere viza Republica Dominicana

Nu este necesară viza pentru o perioada de 90 zile

Cetatenii români pot intra si ramâne în Rep. Dominicana în scop turistic, pentru o perioada
de pâna la 90 de zile, fara a obtine în prealabil o viza de intrare, dar având obligatia de a
obtine un card turistic.
* La planificarea calatoriei se va avea în vedere obligativitatea obtinerii vizei de tranzit
pentru SUA.

Ambasada Romaniei in Republica Dominicana . Misiuni diplomatice in Republica Dominicana

Consulat Onorific – Santo Domingo

Adresa: Avenida Tiradentes Esq. Presidente Gonzales Edificio La Cumbre Santo Domingo

Nr. Tel.: +1 829 2080220;

E-mail: arturo.v@claro.net.do



Reprezentat de Ambasada României – Republica Columbia

Adresa: Carrera 7a, Nr 92A-58, Chico, Bogota

Nr. Tel.: +57 1 2566458;

E-mail: bogota@mae.ro