Viza pentru Panama

Viza Panama - informatii obtinere viza Panama

Nu este necesară viza pentru o perioada de 90 zile

Cetăţenii români, care doresc să călătorească în Republica Panama în scop turistic, nu au nevoie de viză de intrare în această ţară.
Pentru a putea intra în Panama, cetăţenii români care călătoresc în scop turistic trebuie să deţină un paşaport valabil cel puţin 6 luni de la momentul intrării şi să facă dovada unui bilet de călătorie dus-întors.

Dacă scopul călătoriei este altul decât cel turistic (studii, muncă, afaceri) sau pentru o şedere prelungită, este necesară obţinerea vizei de la cel mai apropiat oficiu consular al Republicii Panama

Ambasada Romaniei in Panama . Misiuni diplomatice in Panama

Reprezentat de Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun

Adresa: Via Panama 92, 00198 Roma

Nr. Tel.: +39 06 8541802;

E-mail: vatican@mae.ro

Website: http://vatican.mae.ro