Viza pentru Laos

Viza Laos - informatii obtinere viza Laos

Este necesara viza

Cetățenii români au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul R.P.D. Laos și trebuie să se asigure că pașaportul este valabil cel puțin șase luni de la data intrării în această țară, cu minimum o pagină liberă.
Pentru a obține tipul de viză dorit, cetățenii români trebuie să se adreseze unei misiuni diplomatice a R.P.D. Laos în străinătate.
Viza turistică cu o valabilitate de maxim 30 de zile poate fi obținută de cetățenii români la sosire, la punctele de frontieră terestre sau aeroportuare din Laos: http://www.laosvisas.com/to-get-laos-visa/how-to-get-laos-visa-on-arrival/.
Viza turistică poate fi prelungită la birourile de imigrări din Vientiane pentru suma de 2 USD/zi. În cazul în care se depășește perioada de valabilitate a vizei, se aplică o amendă de 10 USD/zi.

Ambasada Romaniei in Laos . Misiuni diplomatice in Laos

Reprezentat de Ambasada României – Regatul Thailandei

Adresa: 3388/41 Sirinrat Office Building, 12th Floor, Rama IV Road, Khlong Toei, Bangkok 10110

Nr. Tel.: +66 2 2402522

E-mail: bangkok@mae.ro

Website: http://bangkok.mae.ro