Viza pentru Jamaica

Viza Jamaica - informatii obtinere viza Jamaica

Este necesară viza

Cetăţenii români care călătoresc în Jamaica au nevoie de viză de intrare. Cetățenii români posesori ai unei vize valabile, emisă de S.U.A. sau Canada, care călătoresc în scop turistic în acest stat, nu au nevoie de viză pentru o perioadă de 30 de zile, cu condiția să poată face dovada vaccinării contra rujeolei, rubeolei și poliomielitei, un certificat medical emis după data de 14 august 2014.
Viza se poate obţine de la ambasadele sau consulatele Statului Jamaica din străinătate, cat şi la punctele de trecere a frontierei. Viza poate fi prelungită pentru o perioadă de 30 de zile.
Documentele necesare obținerii vizei de scurtă ședere sunt:
paşaport cu valabilitate de minim 6 luni de la data intrării;
biletul de călătorie dus-întors sau un bilet de întoarcere într-o altă țară în care să fie admiși;
rezervare de hotel;
dovezi privind acoperirea cheltuielilor de şedere (voucher, cash etc);
dovada vaccinării împotriva rujeolei, rubeolei și poliomelitei.
taxa de eliberare a vizei (100 dolari USA).
Reprezentarea diplomatică și consulară a statului Jamaica este asigurată de misiunea diplomatică a acestui stat în Germania.

Ambasada Romaniei in Jamaica . Misiuni diplomatice in Jamaica

Reprezentat de Ambasada României – Republica Cuba

Adresa: Avenida 5ta A, nr. 4407, Miramar, La Habana

Nr. Tel.: +53 7 2144922;

E-mail: havana@mae.ro

Website: http://havana.mae.ro