Viza pentru El Salvador

Viza El Salvador - informatii obtinere viza El Salvador

Nu este necesară viza pentru o perioada de 90 zile

Nu este necesară viza pentru Republica El Salvador: cetățenii români pot călători în Republica El Salvador, în scopuri turistice sau de afaceri, pentru o perioadă de maxim 90 de zile într-un interval de 6 luni, fără obligativitatea obținerii în prealabil a unei vize pentru intrarea în această țară.
Documente necesare pentru intrarea în El Salvador: la sosirea la punctul de trecere a frontierei este necesară prezentarea documentelor care demonstrează scopul vizitei și faptul că dețineți mijloacele financiare necesare întreținerii pe perioada șederii. Concret, este necesară prezentarea cel puțin a următoarelor documente:
pașaport valabil pentru cel puțin 6 luni de la momentul intrării în țară.
IMPORTANT: se recomandă să se evite folosirea pașapoartelor temporare.
biletul de avion dus-întors sau itinerariul turului turistic care include itinerariul, dovada rezervărilor de cazare și a celorlalte servicii turistice contractate, invitație legalizată la un notar (dacă megeți în vizită la o persoană care locuiește în El Salvador), etc.
demonstrarea deținerii resurselor financiare suficiente pentru perioada vacanței (bani în efectiv, extras de cont bancar etc.).
asigurare de voiaj/sănătate care să aibă acoperire în El Salvador.
Vizele de lungă şedere se obţin numai de la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Republicii El Salvador în țara de origine a solicitantului sau în alte țări.

Ambasada Romaniei in El Salvador . Misiuni diplomatice in El Salvador

Consulat General Onorific – San Salvador

Adresa: Calle Cuscatlan no 539, El Salvador

Nr. Tel.: 503 241707

E-mail: ricardosalume@yahoo.com



Reprezentat de Ambasada României – Statele Unite Mexicane

Adresa: Calle Sofocles no. 311, Colonia Polanco, Delegacion Miguel Hidalgo 11560

Nr. Tel.: +52 55 52800197

E-mail: secretariat@embajadaderumania.org.mx

Website: http://mexico.mae.ro/