Viza pentru Djibouti

Viza Djibouti - informatii obtinere viza Djibouti

Este necesară viza

Pentru a călători în Djibouti, cetățenii români au nevoie de viză de intrare, care se obține în sistem VOA, valabilă pentru cetățenii UE, care nu au reprezentantă diplomatică a statului Djibout în țara de origine. Viză se acordă cu o valabilitate de maximum 3 luni, în baza pașaportului, a itinerariului de vacanță pe care trebuie să îl solicitați agenției de turism și a achitării tarifului de 65 USD.

Ambasada Romaniei in Djibouti . Misiuni diplomatice in Djibouti

Reprezentat de Ambasada României – Republica Arabă Egipt

Adresa: 6, El-Kamel Mohamed Street, Zamalek, Cairo

Nr. Tel.: +20 2 27360107;

E-mail: roembegy@link.net

Website: http://cairo.mae.ro