Viza pentru Brunei

Viza Brunei - informatii obtinere viza Brunei

Nu este necesară viza pentru o perioada de 30 zile

În cazul unei șederi care depășește 90 de zile, cetățenii români trebuie să obțină viza înaintea sosirii în Brunei. De asemenea, pentru a obține extensia vizelor de muncă, studii sau pentru a prelungi șederea în Brunei peste 90 de zile, este necesar ca documentul de călătorie să aibă 6 pagini disponibile în pașaport. Posesorii de pașapoarte diplomatice și de serviciu trebuie să aibă o viză obținută anterior sosirii în Brunei dacă perioada șederii este mai mare de 90 de zile.
Ca regulă generală, orice persoană care călătorește în Brunei pentru a lucra sau a studia, trebuie să obțină viza de ședere înaintea sosirii în acest stat. Angajarea expatriaților este controlată de o cotă pe piața muncii locale stabilită de Departamentul Muncii, iar eliberarea permiselor de lucru este făcută de Departamentul de Imigrări. Permisele de muncă sunt eliberate în funcție de contractele de muncă existente, în general.
Cetățenilor români care vizitează Brunei, li se acordă viza pentru 90 de zile, la intrare.

Ambasada Romaniei in Brunei . Misiuni diplomatice in Brunei

Reprezentat de Ambasada României – Malaysia

Adresa: 114 Jalan Damai off Jalan Ampang, Kuala Lumpur 55000, Malaysia

Nr. Tel.: +60 3 21482065

E-mail: kualalumpur@mae.ro

Website: http://kualalumpur.mae.ro