Viza pentru Algeria

Viza Algeria - informatii obtinere viza Algeria

Este necesară viza

În Republica Algeriană Democratică şi Populară viza de intrare este obligatorie pentru cetăţenii români posesori de paşapoarte simple şi paşapoarte de serviciu.
Perioada de şedere nu poate depăşi 90 de zile. Sejurul efectiv cumulat pe teritoriul ţării de-a lungul unui an nu poate depăşi 180 zile.
Autorităţile algeriene nu eliberează vize la frontieră. Viza se obţine numai de la misiunile algeriene acreditate în străinătate şi se acordă cu o valabilitate de 1 lună, 3 luni, 6 luni, 1 an sau 2 ani. În România, vizele se pot obţine de la Secţia Consulară a Ambasadei Algeriei din Bucureşti.
Graniţa terestră cu Marocul este închisă, motiv pentru care vă sfătuim să utilizaţi avionul pentru trecerea acestei graniţe.
Informatii suplimentare privind viza de intrare în acest stat pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Islamice Afganistan la Varsovia. Posesorii de pasapoarte diplomatice sunt nevoiti sa solicite viza de intrare pe teritoriul statului Afganistan cu cel putin 15 zile înainte de data plecarii.

Ambasada Romaniei in Algeria . Misiuni diplomatice in Algeria

Ambasada României – Republica Algeriană Democratică şi Populară

Adresa: 24, Rue Abri Arezki, Hydra, 16035

Nr. Tel.: +213 21 600871

E-mail: alger@mae.ro

Website: http://alger.mae.ro/

E-mail Relatii Clienti: contact@informatiiconsulare.ro

Nr. Tel. Relatii Clienti: +213 21 693489