Tanzania

Tara unde gasesti Kilimanjaro, Serengeti si Zanzibar, obiective turistice greu de egalat de orice tara din lume. Situata in estul africii, este una dintre cele mai sigure tari africane, iar numarul de turisti creste de la an.


Rezerva cazare in Tanzania


Booking.com

Informatii despre viza in Tanzania ( Viza Tanzania )

Nu este necesară viza pentru o perioada de 90 zile


Vezi Detalii

Despre Tanzania

Tanzania / ˌtænzəniːə /, în mod oficial Republica Unită Tanzania (swahili: Jamhuri ya Muungano wa Tanzania), este o țară mare, în Africa de Est în regiunea Marilor Lacuri Africane. Anumite părți ale țării se află în Africa de Sud. Se învecinează cu Kenya și Uganda la nord; Rwanda, Burundi și Republica Democrată Congo la vest; Zambia, Malawi și Mozambic la sud; și de Oceanul Indian la est. Kilimanjaro, cel mai înalt munte din Africa, se află în nord-estul Tanzania. Populația de 51820000 (2014) Tanzania este diversă, compusă din mai multe grupuri etnice, lingvistice și religioase. Tanzania este o republică prezidențială constituțională, iar din anul 1996, orașul oficial de capital a fost Dodoma, în cazul în care se află cabinetul președintelui, Adunarea Națională, iar unele ministere guvernamentale. Dar es Salaam, fosta capitală, își păstrează cele mai multe birouri guvernamentale și este cel mai mare oras al tarii, portul principal și de conducere centru comercial. colonialismului european a început în Tanzania continentală în timpul la sfârșitul secolului al 19-lea, când Germania a format german Africa de Est, care a dat o modalitate de a dominației britanice în urma primului război mondial I. continent a fost guvernat ca Tanganyika, cu arhipelagul Zanzibar restul de o jurisdicție colonial separat. În urma obținerii independenței lor respective în 1961 și 1963, cele două entități au fuzionat în luna aprilie 1964 forma Republica Unită Tanzania.


Tipuri de priza (stechere) si adaptoare priza pentru Tanzania
Type D
Type G
Cumpara online adaptor priza Tanzania
Voltaj Electricitate 230V
Frecventa Electricitate 50Hz
Tipurile de priza nu sunt constante in tara. Veti gasi fie adaptoare de tip G(similare cu cele din Marea Britanie) sau cele de tip D(mai neuzuale pentru europeni, fiind similare cu cele folosite in Africa de Sud)

Harta Tanzania

Serval
Denumirea in engleza Tanzania
Denumirea oficiala United Republic of Tanzania
Continent Africa
Moneda TZS
Steag Tanzania
Capitala Dodoma
Suprafata 945087 km2
Iesire la mare DA
Limbi vorbite
English
Swahili
Link-uri
Alerte calatorie in Tanzania
Obiective turistice in Tanzania
Viza pentru Tanzania
Aeroporturi in Tanzania
Vremea in Tanzania
Curs valutar Tanzania
Tari vecine
Burundi
Congo (R.D.)
Kenya
Malawi
Mozambic
Ruanda
Uganda
Zambia
Orase
Code TZ