Capul Verde

Republica Capului Verde este o tara din Africa formata din 10 insule, din care 9 sunt locuite, aflata in partea de nord-vest a Africii la sud de Insulele Canare si la vest de Gambia si Senegal.
Cunoscuta pentru peisajul superb, plajele nesfarsite si muzica morna (cea mai cunoscuta cantareasta si simbol national fiind Cesaria Evora)


Rezerva cazare in Capul Verde


Booking.com

Informatii despre viza in Capul Verde ( Viza Capul Verde )

Este necesară viza


Vezi Detalii

Despre Capul Verde

Capu este o a cincea municipalitate de clasă insulă în provincia Nord Samar, Filipine. Conform datelor recensământului din 2010, are o populatie de 12,659 de oameni. Inainte de infiintarea sa ca un oras, Insula Capu-se cu farul său construit pe insulă, a servit ca ghid pentru navele comerciale galion Acapulco-Manila care trec prin apele perfide din San Bernardino strâmtoarea. De asemenea, ea a servit drept capitala Samar de la 1848 la 1852. Numele Capu a venit de la cuvântul Acapulco, un post comercial vechi în Mexic. Este singurul Capu oraș din provincia Nord Samarul cu o limbă distinctă, Inabaknon, în loc de Waray-Waray, limba maternă vorbită de localnici din insula Samar.


Harta Capul Verde

_MG_1030
Assomada - the cane mill and the bulls
Mountains behind Calheta de São Miguel, Cape Verde
Verde de Cabo Verde
Serra Malagueta, Santiago, Cabo Verde
Some green....
Basaltsäulen, Landschaft auf Santiago, Cabo Verde
São Jorge dos Orgãos, Papaya mit Graukopfliest (Halcyon leucocephala, engl. Grey-headed Kingfisher, port. Passarinha)
Santiago (Cabo Verde) from Serra Malagueta with Fogo in Background
Assomada - the track